- -

Estudios de termorresistencia de Bacillus cereus en arroz

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Estudios de termorresistencia de Bacillus cereus en arroz

Show full item record

Bastidas Narvaes, CR. (2021). Estudios de termorresistencia de Bacillus cereus en arroz. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/171193

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/171193

Files in this item

Item Metadata

Title: Estudios de termorresistencia de Bacillus cereus en arroz
Author: Bastidas Narvaes, Cristian Rodrigo
Director(s): Martínez López, Antonio Rodrigo Aliaga, María Dolores
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-07-21
Issued date:
Abstract:
[ES] Bacillus cereus puede producir una toxiinfección alimentaria diarreica o emética por medio de la producción de distintas toxinas. Las esporas de B. cereus se pueden encontrar comúnmente en productos con alto contenido ...[+]


[EN] Bacillus cereus can cause diarrheal or emetic food poisoning through the production of various toxins. B. cereus spores can be commonly found in starchy products such as rice and rice products, cereals and cereal ...[+]


[CA] Bacillus cereus pot produir una toxiinfecció alimentària diarreica o emètica per mitjà de la producció de diferents toxines. Les espores de B. cereus es poden trobar comunament en productes amb alt contingut en midó ...[+]
Subjects: Arroz , Bacillus cereus , Termorresistencia , Quitosano , Heat resistance , Chitosan , Rice Bacillus cereus , Arròs
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record