- -

Plan de empresa para un restaurante estrella Michelin

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Plan de empresa para un restaurante estrella Michelin

Show full item record

Los, V. (2021). Plan de empresa para un restaurante estrella Michelin. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/172906

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/172906

Files in this item

Item Metadata

Title: Plan de empresa para un restaurante estrella Michelin
Author: Los, Vitaliy
Director(s): Golf Laville, Emilio Jesus
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2021-07-20
Issued date:
Abstract:
[ES] Con este trabajo se pretende desarrollar un plan de empresa de un restaurante de alta cocina en la ciudad de Valencia en el cual se presentará la idea de la empresa, los objetivos y se tratarán diferentes aspectos a ...[+]


[EN] The aim of this work is to develop a business plan for a haute cuisine restaurant in the city of Valencia in which the idea of the company will be presented, the objectives and different aspects to be analyzed will ...[+]
Subjects: Hostelería , Restauración , Turismo , Emprendimiento , Alta cocina , Estrella Michelin , Plan de empresa , Análisis económico financiero , Restaurants , Tourism , Entrepreneurship , Haute cuisine , Michelin Star , Business plan , Economic-financial analysis
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record