- -

Alimentos artificiales y seguridad alimentaria

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Alimentos artificiales y seguridad alimentaria

Show full item record

Laguna Lleonart, P. (2021). Alimentos artificiales y seguridad alimentaria. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/173634

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/173634

Files in this item

Item Metadata

Title: Alimentos artificiales y seguridad alimentaria
Author: Laguna Lleonart, Paula
Director(s): Ramón Fernández, Francisca Soriano Soto, Mª Desamparados
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Urbanismo - Departament d'Urbanisme
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-09-16
Issued date:
Abstract:
[ES] El crecimiento de la población mundial que se estima podría aumentar hasta los 11.000 millones de personas a final de siglo podría superar muy pronto la producción y suministro de alimentos. La formulación de alimentos ...[+]


[EN] The world population growth is estimated to rise to 11.000 million people by the end of the century and could soon outstrip food production and supply. Food formulation is a fundamental task in the laboratories and ...[+]
Subjects: Inocuidad alimentaria , Diseño de alimentos , Cultivo en laboratorio , Tecnología de los alimentos , Análisis de calidad , Producción de alimentos. , Food safety , Food design , Laboratory culture , Food technology , Quality analysis , Food production.
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record