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Evaluation of the impact of converting non-valued fruits and vegetables into raw materials and powdered ingredients and reinsert them into the food chain

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Evaluation of the impact of converting non-valued fruits and vegetables into raw materials and powdered ingredients and reinsert them into the food chain

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Merizalde Aguilar, CA. (2021). Evaluation of the impact of converting non-valued fruits and vegetables into raw materials and powdered ingredients and reinsert them into the food chain. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/174846

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Título: Evaluation of the impact of converting non-valued fruits and vegetables into raw materials and powdered ingredients and reinsert them into the food chain
Otro titulo: Evaluación del impacto de convertir frutas y hortalizas no valoradas en materias primas e ingredientes en polvo y reinsertarlos en la cadena alimentaria
Autor: Merizalde Aguilar, Christian Alberto
Director(es): Segarra Oña, María del Val
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Fecha acto/lectura:
2021-09-30
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Each year, an estimated one third of all food produced, equivalent to 1.3 billion tons worth, ends up in the bins of consumers and retailers, or spoiling due to poor transportation and harvesting practices. To fully ...[+]


[ES] Cada año, aproximadamente un tercio de todos los alimentos producidos, el equivalente a 1.300 millones de toneladas, termina en los contenedores de consumidores y minoristas, o echándose a perder debido a las malas ...[+]
Palabras clave: Circular economy , Food chain , Alimentos , Producción responsable , Consumo responsable , Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) , Sector agroalimentario , Cadena alimentaria , Economía circular
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Gestión de Empresas, Productos y Servicios-Màster Universitari en Gestió D'Empreses, Productes i Serveis
Tipo: Tesis de máster

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