- -

Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan

Show full item record

Lu, X. (2022). Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/181922

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181922

Files in this item

Item Metadata

Title: Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan
Author: Lu, Xiang-Zhi
Director(s): Miguel Molina, Maria Rosario de
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2022-03-23
Issued date:
Abstract:
[EN] There is a lack of understanding the target customers of vegan restaurants and the factors influencing their behavior. To address this research gap, the objective of this research is to (1)examine the customer´s ...[+]


[ES] Existe un desconocimiento sobre quiénes son los clientes objetivo de los restaurantes veganos y los factores que influyen en su comportamiento. Para abordar este hueco de investigación, el objetivo de este análisis ...[+]
Subjects: Taiwan , Vegan restaurants , Customer preferences , Customer loyalty , Restaurantes veganos , Sector restauración , Preferencias del consumidor , Lealtad del consumidor , Clientes objetivo
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de Empresas, Productos y Servicios-Màster Universitari en Gestió D'Empreses, Productes i Serveis
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record