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Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan

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dc.contributor.advisor Miguel Molina, Maria Rosario de es_ES
dc.contributor.author Lu, Xiang-Zhi es_ES
dc.coverage.spatial east=120.960515; north=23.69781; name=556, Taiwan, Nantou County, Xinyi Township, 人倫林道支線 es_ES
dc.date.accessioned 2022-04-08T09:43:51Z
dc.date.available 2022-04-08T09:43:51Z
dc.date.created 2022-03-23
dc.date.issued 2022-04-08 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/181922
dc.description.abstract [EN] There is a lack of understanding the target customers of vegan restaurants and the factors influencing their behavior. To address this research gap, the objective of this research is to (1)examine the customer´s background and culture and to (2) know the customer´s preferences among plant-based food. The purpose is to develop effective strategies for customer loyalty and attract potential customer in order to make them repeat again in the same kind of restaurant. Therefore, the research questions of this research are three: Who is the target customer of vegan restaurants in Taiwan? Which factors motivate these customers to ask for plant-based food? (Preferences) Which factors make these customers to repeat in this kind of restaurants? (Loyalty). es_ES
dc.description.abstract [ES] Existe un desconocimiento sobre quiénes son los clientes objetivo de los restaurantes veganos y los factores que influyen en su comportamiento. Para abordar este hueco de investigación, el objetivo de este análisis es (1) examinar los antecedentes y la cultura del cliente y (2) conocer las preferencias del cliente entre los alimentos de origen vegetal. El propósito es desarrollar estrategias efectivas de fidelización del cliente y captar clientes potenciales para que vuelvan a repetir en el mismo tipo de restaurante. Por lo tanto, las preguntas de investigación de este TFM son tres: ¿Quién es el cliente objetivo de los restaurantes veganos en Taiwán? ¿Qué factores motivan a estos clientes a pedir alimentos de origen vegetal? (Preferencias) ¿Qué factores hacen que estos clientes repitan en este tipo de restaurantes? (Lealtad). es_ES
dc.format.extent 98 es_ES
dc.language Inglés es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Taiwan es_ES
dc.subject Vegan restaurants es_ES
dc.subject Customer preferences es_ES
dc.subject Customer loyalty es_ES
dc.subject Restaurantes veganos es_ES
dc.subject Sector restauración es_ES
dc.subject Preferencias del consumidor es_ES
dc.subject Lealtad del consumidor es_ES
dc.subject Clientes objetivo es_ES
dc.subject.classification ORGANIZACION DE EMPRESAS es_ES
dc.subject.other Máster Universitario en Gestión de Empresas, Productos y Servicios-Màster Universitari en Gestió D'Empreses, Productes i Serveis es_ES
dc.title Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan es_ES
dc.type Tesis de máster es_ES
dc.rights.accessRights Cerrado es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses es_ES
dc.description.bibliographicCitation Lu, X. (2022). Factors influencing customer behavior with plant-based food in restaurants: a case study in Taiwan. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/181922 es_ES
dc.description.accrualMethod TFGM es_ES
dc.relation.pasarela TFGM\147161 es_ES


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