- -

Management of meat by- and co- products for an improved meat processing sustainability

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Management of meat by- and co- products for an improved meat processing sustainability

Mostrar el registro completo del ítem

Toldrá Vilardell, F.; Reig Riera, MM.; Mora Soler, L. (2021). Management of meat by- and co- products for an improved meat processing sustainability. Meat Science. 181:1-9. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2021.108608

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182119

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Management of meat by- and co- products for an improved meat processing sustainability
Autor: Toldrá Vilardell, Fidel Reig Riera, Mª Milagro Mora Soler, Leticia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Large amounts of meat by- and co-products are generated during slaughtering and meat processing, and require rational management of these products for an ecological disposal. Efficient solutions are very important for ...[+]
Palabras clave: Meat by-products , Meat co-products , Meat waste , Skin , Bones , Offal , Blood , Fat , Hydrolyzed proteins , Collagen , Gelatin
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2021.108608
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2021.108608
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89381-R/ES/SABOR DEL JAMON CURADO: GENERACION DE DI Y TRIPEPTIDOS DURANTE EL PROCESO, SU CONTRIBUCION AL SABOR Y POSIBLES EFECTOS DE SU OXIDACION/
Agradecimientos:
Grant from AGL2017-89831-R from the Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitivity and FEDER funds. The Ramon y Cajal postdoctoral contract to LM is also acknowledged.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem