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Fermentation of Lulo Juice with Lactobacillus reuteri CECT 925. Properties and Effect of High Homogenization Pressures on Resistance to In Vitro Gastrointestinal Digestion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Fermentation of Lulo Juice with Lactobacillus reuteri CECT 925. Properties and Effect of High Homogenization Pressures on Resistance to In Vitro Gastrointestinal Digestion

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Hinestroza-Córdoba, LI.; Betoret, E.; Seguí Gil, L.; Barrera Puigdollers, C.; Betoret Valls, N. (2021). Fermentation of Lulo Juice with Lactobacillus reuteri CECT 925. Properties and Effect of High Homogenization Pressures on Resistance to In Vitro Gastrointestinal Digestion. Applied Sciences. 11(22):1-15. https://doi.org/10.3390/app112210909

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182653

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Título: Fermentation of Lulo Juice with Lactobacillus reuteri CECT 925. Properties and Effect of High Homogenization Pressures on Resistance to In Vitro Gastrointestinal Digestion
Autor: Hinestroza-Córdoba, Leidy Indira Betoret, Ester Seguí Gil, Lucía Barrera Puigdollers, Cristina Betoret Valls, Noelia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to evaluate the use of lulo juice as substrate for producing a potentially probiotic beverage with Lactobacillus reuteri CECT 925. Lulo juices at two pH levels and two levels of HPH treatment ...[+]
Palabras clave: Non-thermal treatment , Tropical fruit juices , Probiotics , Functional food
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Applied Sciences. (eissn: 2076-3417 )
DOI: 10.3390/app112210909
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/app112210909
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/COLCIENCIAS//BPIN 2013000100284/
Agradecimientos:
Authors thank the grant provided to Leidy I. Hinestroza by Technological University of Chocó-Colombia [Fortalecimiento de los Encadenamientos Productivos de las Subregiones del Chocó. BPIN 2013000100284].
Tipo: Artículo

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