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Non-destructive control in cheese processing: Modelling texture evolution in the milk curdling phase by laser backscattering imaging

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Non-destructive control in cheese processing: Modelling texture evolution in the milk curdling phase by laser backscattering imaging

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Verdú Amat, S.; Pérez Jiménez, AJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2021). Non-destructive control in cheese processing: Modelling texture evolution in the milk curdling phase by laser backscattering imaging. Food Control. 121:1-9. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107638

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183342

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Título: Non-destructive control in cheese processing: Modelling texture evolution in the milk curdling phase by laser backscattering imaging
Autor: Verdú Amat, Samuel Pérez Jiménez, Alberto José Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Informática de Sistemas y Computadores - Departament d'Informàtica de Sistemes i Computadors
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study aim was to explore the laser backscattering imaging technique's capacity to model the curdling phase in cheese processing. To do so, three different formulas were studied by modifying solute concentration. ...[+]
Palabras clave: Cheese production , Laser backscattering imaging , Non-destructive control , Curdling process , Monitoring , Prediction , Phase change
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2020.107638
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107638
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-10-17/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the financial support from the University Polytechnic of Valencia for Programme "Ayudas para la Contratacion de Doctores para el Acceso al Sistema Espanol de Ciencia, Tecnologia e Innovacion, ...[+]
Tipo: Artículo

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