- -

Fine tuning European geographic quality labels, an opportunity for the horticulture diversification: A tentative proposal for the Spanish case

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Fine tuning European geographic quality labels, an opportunity for the horticulture diversification: A tentative proposal for the Spanish case

Mostrar el registro completo del ítem

Romero Del Castillo-Shelly, R.; Sans, S.; Casañas Artigas, F.; Soler Aleixandre, S.; Prohens Tomás, J.; Díez Niclós, MJTDJ.; Casals Missio, J. (2021). Fine tuning European geographic quality labels, an opportunity for the horticulture diversification: A tentative proposal for the Spanish case. Food Control. 129:1-14. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.108196

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184373

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Fine tuning European geographic quality labels, an opportunity for the horticulture diversification: A tentative proposal for the Spanish case
Autor: Romero del Castillo-Shelly, Roser Sans, Silvia Casañas Artigas, Francesc Soler Aleixandre, Salvador Prohens Tomás, Jaime Díez Niclós, Mª José Teresa De Jesús Casals Missio, Joan
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] European horticulture, especially in the southern states, must exploit new qualities to increase the added value of its vegetables. This article aims to analyze the situation of the European geographical quality labels ...[+]
Palabras clave: Sensory analysis , Food control , Near infrared spectroscopy , NIR , Agrobiodiversity , Protected designation of origin , Protected geographical indication , Landraces
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2021.108196
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.108196
Agradecimientos:
This work was supported by the ¿Departament d¿Agricultura de la Generalitat de Catalunya¿.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem