- -

Nota.Diferenciación de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido en alcoholes y polioles

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Nota.Diferenciación de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido en alcoholes y polioles

Show full item record

Aleixandre Benavent, JL.; Lizama Abad, V.; Alvarez Cano, MI.; García Esparza, MJ. (2000). Nota.Diferenciación de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido en alcoholes y polioles. Food Science and Technology International. 6(1):39-45. https://doi.org/10.1177/108201320000600106

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184443

Files in this item

Item Metadata

Title: Nota.Diferenciación de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido en alcoholes y polioles
Secondary Title: Note. Differentiation of varietal red wines from Communidad Valenciana (Spain) based on their composition in terms of alcohols and polyols
Author: Aleixandre Benavent, José Luís Lizama Abad, Victoria Alvarez Cano, María Inmaculada García Esparza, Mª José
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Issued date:
Abstract:
[EN] The composition in terms of alcohols and polyols of 44 and 49 red wines (harvested in 1994 and 1995, respectively) produced in Comunidad Valenciana (Spain) from the grape varieties Cabernet Sauvignon, Tempranillo, ...[+]


[ES] Se ha estudiado la composición de alcoholes y polioles de 44 y 49 vinos tintos de la cosecha de 1994 y 1995, elaborados en la Comunidad Valenciana (España) a partir de las variedades de uva Cabernet Sauvignon, ...[+]
Subjects: Vinos , Alcoholes , Análisis discriminante , Diferenciación , Wines, Alcohols , Discriminant analysis , Differentiation
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Source:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/108201320000600106
Publisher:
SAGE Publications
Publisher version: https://doi.org/10.1177/108201320000600106
Type: Artículo

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record