- -

Comunicación culinaria en República Dominicana: tecnología, chefs, food stylists y foodies

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Comunicación culinaria en República Dominicana: tecnología, chefs, food stylists y foodies

Show full item record

Liriano Castillo, L.; Martinez Sosa, M.; Batista Schrils, G. (2022). Comunicación culinaria en República Dominicana: tecnología, chefs, food stylists y foodies. En Actas del III Congreso Internacional sobre Patrimonio Alimentario y Museos. Editorial Universitat Politècnica de València. 263-280. https://doi.org/10.4995/EGEM2021.2021.13408

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184703

Files in this item

Item Metadata

Title: Comunicación culinaria en República Dominicana: tecnología, chefs, food stylists y foodies
Author: Liriano Castillo, Lucero Martinez Sosa, Maria Batista Schrils, Georgina
Issued date:
Abstract:
[EN] Technological development has transformed what we eat and how we enjoy it. Gastronomy has evolved, and this is reflected in the progressive use of innovative formats and communication platforms, which have also ...[+]


[ES] Mucho ha cambiado desde que la transmisión y supervivencia del acervo culinario de los pueblos se limitaba al formato oral. Las distintas evoluciones tecnológicas han transformado no solo el qué comemos, sino también ...[+]
Subjects: Chef , Food Stylist , Foodies , Comunicación , Alimentación , Communication , Culinary , Dominican Republic , Gastronomy , Technology , República Dominicana , Gastronomía , Tecnología
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa)
ISBN: 9788490489963
Source:
Actas del III Congreso Internacional sobre Patrimonio Alimentario y Museos.
DOI: 10.4995/EGEM2021.2021.13408
Publisher:
Editorial Universitat Politècnica de València
Publisher version: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/EGEM/EGEM2021/paper/view/13408
Conference name: 3er Congreso Internacional sobre Patrimonio Alimentario y Museos
Conference place: Valencia, España
Conference date: Noviembre 25-26, 2021
Type: Capítulo de libro Comunicación en congreso

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record