- -

Desarrollo de nuevos productos de pescado saludables y sostenibles

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Desarrollo de nuevos productos de pescado saludables y sostenibles

Show full item record

Ballester Gómez, S. (2022). Desarrollo de nuevos productos de pescado saludables y sostenibles. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/187981

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/187981

Files in this item

Item Metadata

Title: Desarrollo de nuevos productos de pescado saludables y sostenibles
Secondary Title: Development of new healthy and sustainable fish products
Desenvolupament de nous productes de peix saludables i sostenibles
Author: Ballester Gómez, Sara
Director(s): Fernández Segovia, Isabel Fuentes López, Ana
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2022-09-20
Issued date:
Abstract:
[ES] El objetivo de este trabajo fue desarrollar nuevos productos de pescado saludables y sostenibles mediante el aprovechamiento de subproductos de la pesca, incorporación de algas y proteína vegetal. Para ello, se estudió ...[+]


[EN] This work aimed to develop new healthy and sustainable fish products using fish by-products and incorporating algae and vegetable protein. To this end, the process of obtaining suitable ingredients from discards ...[+]
Subjects: Paté , Croquetas , Algas , Proteína vegetal , Subproductos de la pesca , Sostenibilidad. , Pâté , Croquettes , Algae , Vegetable protein , Fish by-products , Sustainability.
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
UNIVERSIDAD POLITECNICA DE VALENCIA/UPV-FE-2014-55
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record