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Active aqueous extracts from rice straw to improve the preservation capacity of PLA in pork meat

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Active aqueous extracts from rice straw to improve the preservation capacity of PLA in pork meat

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Bas Gil, NJ. (2022). Active aqueous extracts from rice straw to improve the preservation capacity of PLA in pork meat. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/189008

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Título: Active aqueous extracts from rice straw to improve the preservation capacity of PLA in pork meat
Otro titulo: Extractos acuosos activos de la paja de arroz para mejorar la capacidad de conservación del PLA de carne de cerdo
Extractes aquosos actius de la palla d'arròs per millorar la capacitat de conservació del PLA de carn de porc
Autor: Bas Gil, Nuria Julia
Director(es): Chiralt Boix, Mª Amparo Vieira de Freitas, Pedro Augusto
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2022-09-19
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Rice straw is an agro-industrial lignocellulosic residue produced worldwide in large quantities, highly rich in phenolic compounds with bioactive properties. In this study, aqueous extracts of this residue have been ...[+]


[ES] La paja de arroz es un residuo lignocelulósico agroindustrial producido en todo el mundo en grandes cantidades, altamente rico en compuestos fenólicos con propiedades bioactivas. En este estudio, se han utilizados ...[+]
Palabras clave: Ácido poliláctico , Paja de arroz , Extracto bioactivo , Extracción con agua subcrítica , Ultrasonido y tratamiento térmico , Conservación de carne de cerdo , Películas activas. , Polylactic acid , Rice straw , Bioactive extract , Subcritical water extraction , Ultrasonics , Heat treatment , Food preservation , Pork , Active food packaging , Packaging films
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Tipo: Tesis de máster

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