- -

Impact of freeze-drying conditions on the sensory perception of a freeze-dried orange snack

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of freeze-drying conditions on the sensory perception of a freeze-dried orange snack

Mostrar el registro completo del ítem

Silva Espinoza, MA.; Salvador, A.; Camacho Vidal, MM.; Martínez-Navarrete, N. (2021). Impact of freeze-drying conditions on the sensory perception of a freeze-dried orange snack. Journal of the Science of Food and Agriculture. 101(11):4585-4590. https://doi.org/10.1002/jsfa.11101

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189673

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of freeze-drying conditions on the sensory perception of a freeze-dried orange snack
Autor: Silva Espinoza, Marilú Andrea Salvador, Ana Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND The health benefits provided by fruit mean that there is continuous interest in offering consumers new products to stimulate its consumption. To this end, dehydrated fruit snacks may be an interesting option. ...[+]
Palabras clave: Free choice profile , Hedonic comparison , Texture , Freeze-drying pressure , Freeze-drying shelf temperature
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.11101
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.11101
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//FPU14%2F02633/ES/FPU14%2F02633/
Agradecimientos:
We thank the Ministerio de Economia, Industria y Competitividad of Spain for the financial support given through the Project AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE) and the Ministerio de Educacion for the FPU grant (FPU14 / 02633) ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem