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Thermal Shock Response of Yeast Cells Characterised by Dielectrophoresis Force Measurement

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Thermal Shock Response of Yeast Cells Characterised by Dielectrophoresis Force Measurement

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García Diego, FJ.; Rubio-Chavarría, M.; Beltrán Medina, P.; Espinos Gutierrez, FJ. (2019). Thermal Shock Response of Yeast Cells Characterised by Dielectrophoresis Force Measurement. Sensors. 19(23):1-14. https://doi.org/10.3390/s19235304

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192665

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Metadatos del ítem

Título: Thermal Shock Response of Yeast Cells Characterised by Dielectrophoresis Force Measurement
Autor: García Diego, Fernando Juan Rubio-Chavarría, Mario Beltrán Medina, Pedro Espinos Gutierrez, Francisco Juan
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Dielectrophoresis is an electric force experienced by particles subjected to non-uniform electric fields. Recently, several technologies have been developed focused on the use of dielectrophoretic force (DEP) to ...[+]
Palabras clave: DEP , Dieletrophoretic force , Stokes , Thermal , Yeast cells , Dieletrophoresis , Differentiation
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sensors. (eissn: 1424-8220 )
DOI: 10.3390/s19235304
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/s19235304
Tipo: Artículo

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