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Impact of Disruption and Drying Conditions on Physicochemical, Functional and Antioxidant Properties of Powdered Ingredients Obtained from Brassica Vegetable By-Products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of Disruption and Drying Conditions on Physicochemical, Functional and Antioxidant Properties of Powdered Ingredients Obtained from Brassica Vegetable By-Products

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Bas-Bellver, C.; Barrera Puigdollers, C.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L. (2022). Impact of Disruption and Drying Conditions on Physicochemical, Functional and Antioxidant Properties of Powdered Ingredients Obtained from Brassica Vegetable By-Products. Foods. 11(22):1-19. https://doi.org/10.3390/foods11223663

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193628

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Título: Impact of Disruption and Drying Conditions on Physicochemical, Functional and Antioxidant Properties of Powdered Ingredients Obtained from Brassica Vegetable By-Products
Autor: Bas-Bellver, Claudia Barrera Puigdollers, Cristina Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Reintroducing waste products into the food chain, thus contributing to circular economy, is a key goal towards sustainable food systems. Fruit and vegetable processing generates large amounts of residual organic matter, ...[+]
Palabras clave: Brassica , Glucosinolates , Isothiocyanates , Agro-industrial by-products , Antioxidant properties , Functional powders
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods11223663
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods11223663
Coste APC: 1638,34
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AVFGA//AGCOOP_A%2F2021%2F020//OBTENCIÓN DE PRODUCTORS EN POLVO A PARTIR DE LAS LÍNEAS DE CONFECCIÓN DE COL BLANCA PARA SU USO COMO INGREDIENTE FUNCIONAL SOSTENIBLE Y PARA LA GESTIÓN INTEGRADA DE PLANTAS ARVENSES/
Agradecimientos:
This research was funded by the regional government of Valencia (Generalitat Valenciana) under the Rural Development Program 2014-2020 (Ayudas para la cooperacion en el marco del Programa de desarrollo rural de la Comunitat ...[+]
Tipo: Artículo

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