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Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver.

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Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver.

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Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver. EFSA Journal. 20(1):1-10. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7009

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193773

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Título: Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver.
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme catalase (EC 1.11.1.6) is obtained from porcine liver by Laboratorios Arroyo S.A. It is intended to be used in a broad range of food processes. The Panel noted that the manufacturing process involved ...[+]
Palabras clave: Catalase , EC 11116 , Pig , Liver , Food enzyme
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7009
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7009
Tipo: Artículo

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