- -

Encapsulació d oli essencial de llima mitjançant la tècnica d atomització a escala laboratori i a escala industrial

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Encapsulació d oli essencial de llima mitjançant la tècnica d atomització a escala laboratori i a escala industrial

Mostrar el registro completo del ítem

Cebrián Ortega, G. (2023). Encapsulació d oli essencial de llima mitjançant la tècnica d atomització a escala laboratori i a escala industrial. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/195876

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195876

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Encapsulació d oli essencial de llima mitjançant la tècnica d atomització a escala laboratori i a escala industrial
Otro titulo: Encapsulation of lemon essentail oil by spray drying at laboratory and industrial level
Encapsulación de aceite esencial de limón por atomización a nivel de laboratorio y a nivel industrial
Autor: Cebrián Ortega, Guillem
Director(es): González Martínez, María Consuelo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2023-07-20
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] La tècnica d'assecat per atomització és una de les més utilitzades en el sector alimentari per a encapsular tant aromes com olis essencials. Aquest procés permet allargar la seua vida útil a més de millorar la seua ...[+]


[EN] Spray drying is one of the most widely used techniques in the food industry to encapsulate flavourings and essential oils. This process allows extending their shelf life as well as improving their stability and ...[+]
Palabras clave: Microencapsulació , Spray-drying , Oli essencial , Aroma , Hidrocol·loides , Oxidació , Distribució grandària partícula. , Microencapsulation , Essential oil , Flavouring , Hydrocolloid , Oxidation , Particle size distribution.
Derechos de uso: Cerrado
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments
Tipo: Tesis de máster

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem