- -

Alimentos como medicamentos: aspectos legales

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Alimentos como medicamentos: aspectos legales

Show full item record

Mas Gadea, E. (2023). Alimentos como medicamentos: aspectos legales. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/198352

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198352

Files in this item

Item Metadata

Title: Alimentos como medicamentos: aspectos legales
Secondary Title: Food as medicine: legal aspects
Aliments com a medicaments: aspectes legals
Author: Mas Gadea, Ester
Director(s): Ramón Fernández, Francisca
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Urbanismo - Departament d'Urbanisme
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2023-09-25
Issued date:
Abstract:
[ES] La humanidad siempre ha empleado los alimentos como fuente de remedios para curar y prevenir sus afecciones, a pesar de no conocer las causas científicas de su funcionamiento, y en ocasiones utilizar productos sin ...[+]


[EN] Humanity has always used food as a source of remedies to treat and prevent their afflictions, despite not knowing the scientific reasons behind them, and sometimes even using products with no proven effect. Unlike in ...[+]
Subjects: Alimento , Nutracéutico , Complemento alimenticio , Medicamento , Alimento funcional , Bioactivo. , Food , Nutraceutical , Food supplement , Medicine , Functional food , Bioactive.
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record