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Using rice straw fractions to develop reinforced, active PLA-starch bilayers for meat preservation

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Using rice straw fractions to develop reinforced, active PLA-starch bilayers for meat preservation

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Vieira-De Freitas, PA.; González Martínez, MC.; Chiralt, A. (2023). Using rice straw fractions to develop reinforced, active PLA-starch bilayers for meat preservation. Food Chemistry. 405. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.134990

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203342

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Metadatos del ítem

Título: Using rice straw fractions to develop reinforced, active PLA-starch bilayers for meat preservation
Autor: Vieira-De Freitas, Pedro Augusto González Martínez, María Consuelo Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Bilayers from thermoplastic corn starch (TPS) and PLA were obtained, incorporating or not rice straw (RS) valorised fractions: active extract (es) into PLA and cellulose fibres (cf) into TPS films. The films were ...[+]
Palabras clave: Active food packaging , Phenolic compounds , Antioxidant activity , Cellulose fibres , Rice straw valorisation , Meat shelf life
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.134990
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.134990
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105207RB-I00/ES/USO DE ACIDOS FENOLICOS PARA LA OBTENCION DE MATERIALES MULTICAPA ACTIVOS PARA EL ENVASADO DE ALIMENTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//GRISOLIAP%2F2019%2F115//AYUDA SANTIAGO GRISOLIA PROYECTO VALORIZACION DE LA PAJA DE ARROZ/
Agradecimientos:
Funding This work was supported by Generalitat Valenciana [grant number GrisoliaP/2019/115] and project PID2019-105207RB-I00/AEI/10.13039/501100011033. Funding for open access charge: CRUE-Universitat Politècnica de València.[+]
Tipo: Artículo

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