- -

Role of Enzymatic Reactions in Meat Processing and Use of Emerging Technologies for Process Intensification

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Role of Enzymatic Reactions in Meat Processing and Use of Emerging Technologies for Process Intensification

Mostrar el registro completo del ítem

Abril-Gisbert, B.; Bou, R.; Garcia-Perez, J.; Benedito Fort, JJ. (2023). Role of Enzymatic Reactions in Meat Processing and Use of Emerging Technologies for Process Intensification. Foods. 12(10). https://doi.org/10.3390/foods12101940

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205518

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Role of Enzymatic Reactions in Meat Processing and Use of Emerging Technologies for Process Intensification
Autor: Abril-Gisbert, Blanca Bou, Ricard Garcia-Perez, J.V. Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Meat processing involves different transformations in the animal muscle after slaughtering, which results in changes in tenderness, aroma and colour, determining the quality of the final meat product. Enzymatic ...[+]
Palabras clave: Enzymes , Enzyme reaction , Meat , Meat processing , Emerging technologies , Intensification
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12101940
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12101940
Coste APC: 2665
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RTA2017-00024-C04-03//TECNOLOGIAS EMERGENTES PARA LA OBTENCION DE ZINC-PROTOPORFINA Y PROTEINAS FUNCIONALES A PARTIR DE CO-PRODUCTOS CARNICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RTA2017-00024-C04-02/
Agradecimientos:
This research was financially supported by the "Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO)" and the "Instituto Nacional de Investigación y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA)" in Spain (Projects RTA2017-00024-C04-03 ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem