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Effect of Extrusion Compression Ratio and Particle Size of Rice on the Sectional Expansion Index of Third-Generation Snacks

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Effect of Extrusion Compression Ratio and Particle Size of Rice on the Sectional Expansion Index of Third-Generation Snacks

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Vicente-Jurado, D.; García-Segovia, P.; Gutiérrez Cano, JD.; Martínez-Monzó, J.; Catalá Civera, JM.; Igual Ramo, M. (2023). Effect of Extrusion Compression Ratio and Particle Size of Rice on the Sectional Expansion Index of Third-Generation Snacks. Biology and Life Sciences Forum. 26(1). https://doi.org/10.3390/Foods2023-15121

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205719

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Título: Effect of Extrusion Compression Ratio and Particle Size of Rice on the Sectional Expansion Index of Third-Generation Snacks
Autor: Vicente-Jurado, Diana García-Segovia, Purificación Gutiérrez Cano, José Daniel Martínez-Monzó, Javier Catalá Civera, José Manuel Igual Ramo, Marta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Telecomunicación - Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Third-generation (3G) rice pellets were obtained using rice flour (RF) and rice grits (RG), raw materials of similar compositions but different particle sizes. The samples were mixed with water to 25% moisture and ...[+]
Palabras clave: Extrusion , Microwaves , Rice flour , Rice grits , 3G snacks
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/Foods2023-15121
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/Foods2023-15121
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-01-22/
Agradecimientos:
This research was funded by the FPI Ph.D. contract granted by Universitat Politècnica de València Subprograma 1 (PAID-01-22).
Tipo: Artículo

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