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PEF pre-treatment and ultrasound-assisted drying at different temperatures as a stabilizing method for the up-cycling of kiwifruit: Effect on drying kinetics and final quality

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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PEF pre-treatment and ultrasound-assisted drying at different temperatures as a stabilizing method for the up-cycling of kiwifruit: Effect on drying kinetics and final quality

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Llavata-Cabrero, B.; Collazos-Escobar, GA.; Garcia-Perez, J.; Carcel, JA. (2024). PEF pre-treatment and ultrasound-assisted drying at different temperatures as a stabilizing method for the up-cycling of kiwifruit: Effect on drying kinetics and final quality. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 92. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2024.103591

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/208041

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Título: PEF pre-treatment and ultrasound-assisted drying at different temperatures as a stabilizing method for the up-cycling of kiwifruit: Effect on drying kinetics and final quality
Autor: Llavata-Cabrero, Beatriz Collazos-Escobar, G. A. Garcia-Perez, J.V. Carcel, J. A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The drying of food by-products, such as kiwifruit discards and surpluses, constitutes an interesting option as a means of stabilizing them for later use. This study assesses the combined influence of the drying ...[+]
Palabras clave: PEF , Ultrasound , Drying , Functional properties , Antioxidant , Color
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2024.103591
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2024.103591
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PID2019-106148RR-C42//INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//PAID-01-19-24//Influencia de las condiciones de secado de subproductos./
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PID2022-136889OB-C22//GEMELOS DIGITALES PARA OPTIMIZAR EL SUPRARRECICLAJE DE RESIDUOS LIGNOCELULOSICOS Y PROTEICOS. EVALUACION DE LA SOSTENIBILIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PRE2020-092255//INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD PERSONALIZADAS/
Agradecimientos:
This work was supported by the PID2019-106148RRC42 grant funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033, PID2022-136889OB-C22 grant founded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033/ERDF a way of making Europe, PhD grant of Beatriz ...[+]
Tipo: Artículo

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