Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | García Ribes, Víctor | es_ES |
dc.contributor.author | Carrillo Oltra, Mònica | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-09-24T14:45:07Z | |
dc.date.available | 2024-09-24T14:45:07Z | |
dc.date.created | 2024-07-26 | |
dc.date.issued | 2024-09-24 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/208581 | |
dc.description.abstract | [CA] Aquest treball està enfocat en la creació d'estratègies i mètodes destinats a previndre i controlar la presència de plagues que poden sorgir en els diferents establiments de la indústria alimentària. La seua importància radica en què aquestes estratègies estan directament vinculades amb la consciència i l'educació ambiental, és a dir, en implementar mesures que fomenten una major comprensió dels factors ambientals i el seu impacte en la proliferació de plagues. El treball se centra en erradicar els problemes relacionats amb aquestes plagues i, també, en promoure pràctiques adequades per tal de garantir la seguretat alimentària en els establiments alimentaris. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] This work is focused on the creation of strategies and methods aimed at preventing and controlling the presence of pests that may arise in various establishments within the food industry. The importance lies in the fact that these strategies are directly linked to environmental awareness and education. By implementing measures that promote a better understanding of environmental factors and their impact on pest proliferation, the aim is not only to eradicate problems related to these pests but also to promote appropriate practices to ensure food safety. | es_ES |
dc.format.extent | 35 | |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Plagues | es_ES |
dc.subject | Indústria alimentària | es_ES |
dc.subject | Estratègies | es_ES |
dc.subject | Educació ambiental | es_ES |
dc.subject | Insectes | es_ES |
dc.subject | Seguretat alimentària | es_ES |
dc.subject | Pests | es_ES |
dc.subject | Food industry | es_ES |
dc.subject | Strategies | es_ES |
dc.subject | Environmental education | es_ES |
dc.subject | Insects | es_ES |
dc.subject | Food safety | es_ES |
dc.subject.classification | ECONOMIA, SOCIOLOGIA Y POLITICA AGRARIA | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Ciencias Ambientales-Grau en Ciències Ambientals | es_ES |
dc.title | Estratègies d’educació ambiental en la prevenció i control de plagues: implicacions per a la seguretat alimentària | es_ES |
dc.title.alternative | Estrategias de educación ambiental en la prevención y control de plagas: implicaciones para la seguridad alimentaria | es_ES |
dc.title.alternative | Environmental education strategies in pest prevention and control: implications for food safety | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia - Escola Politècnica Superior de Gandia | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Carrillo Oltra, M. (2024). Estratègies d’educació ambiental en la prevenció i control de plagues: implicacions per a la seguretat alimentària. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/208581 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\162383 | es_ES |