Mostrar el registro completo del ítem
Carrillo Oltra, M. (2024). Estratègies d’educació ambiental en la prevenció i control de plagues: implicacions per a la seguretat alimentària. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/208581
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/208581
Título: | Estratègies d’educació ambiental en la prevenció i control de plagues: implicacions per a la seguretat alimentària | |||
Otro titulo: |
|
|||
Autor: | Carrillo Oltra, Mònica | |||
Director(es): | ||||
Entidad UPV: |
|
|||
Fecha acto/lectura: |
|
|||
Resumen: |
[CA] Aquest treball està enfocat en la creació d'estratègies i mètodes destinats a previndre i controlar la presència de plagues que poden sorgir en els diferents establiments de la indústria alimentària. La seua importància ...[+]
[EN] This work is focused on the creation of strategies and methods aimed at preventing and controlling the presence of pests that may arise in various establishments within the food industry. The importance lies in the ...[+]
|
|||
Palabras clave: |
|
|||
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |||
Editorial: |
|
|||
Titulación: |
|
|||
Tipo: |
|