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Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation

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Carregari-Polachini, T.; Carcel, JA.; Norwood, EA.; Chevallier, SS.; Le-Bail, P.; Le-Bail, A. (2023). Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation. Food and Bioproducts Processing. 142:17-28. https://doi.org/10.1016/j.fbp.2023.08.009

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/212492

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Metadatos del ítem

Título: Hot-air ultrasound-assisted drying of green wheat and barley malts to enhance process kinetics, amylase activity and their application in bread formulation
Autor: Carregari-Polachini, Tiago Carcel, J. A. Norwood, Eve Anne Chevallier, Sylvie Swyngedau Le-Bail, Patricia Le-Bail, Alain
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2025-11-01
Resumen:
[EN] Malting produces techno-functional cereal ingredients but it is considered a time-con-suming process. The assistance of ultrasound (US) appears to enhance the drying step of the green malts. In this sense, partially ...[+]
Palabras clave: Emerging technologies , Drying intensification , Amylolytic , Germination , Clean -label,Bread-making
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Food and Bioproducts Processing. (issn: 0960-3085 )
DOI: 10.1016/j.fbp.2023.08.009
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2023.08.009
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C42/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the Région du Pays de la Loire/RFI Food for Tomorrow for funding the CLEAN project together with ONIRIS-GEPEA, and the MCIN/AEI/10.13039/501100011033 (Grant PID2019-106148RR-C42) for the ...[+]
Tipo: Artículo

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