- -

Estudio del rendimiento quesero en una industria quesera comercial

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Estudio del rendimiento quesero en una industria quesera comercial

Show full item record

Cordón Orero, A. (2012). Estudio del rendimiento quesero en una industria quesera comercial. http://hdl.handle.net/10251/27589

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/27589

Files in this item

Item Metadata

Title: Estudio del rendimiento quesero en una industria quesera comercial
Author: Cordón Orero, Alejandro
Director(s): Peris Ribera, Cristófol Josep
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2012-09-28
Issued date:
Abstract:
[ES] Rendimiento quesero inmediatamente tras el prensado en quesos frescos y tras el salado en quesos curados y estimación del porcentaje de pérdida de peso de los quesos curados en maduración.


[EN] We have studied the cheese yield, immdiately after pressing in fresh cheese, and after salted in cured cheeses. Moreover, it has also estimated the percentage of loss in weight of ripening cheeses
Subjects: Rendimiento , Quesos , Industria , Yield , Cheese , Industry
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Producción Animal-Màster Universitari en Producció Animal
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record