- -

Continuous monitoring of bread dough fermentation using a 3D vision Structured Light technique

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Continuous monitoring of bread dough fermentation using a 3D vision Structured Light technique

Mostrar el registro completo del ítem

Ivorra Martínez, E.; Verdú Amat, S.; Sánchez Salmerón, AJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2014). Continuous monitoring of bread dough fermentation using a 3D vision Structured Light technique. Journal of Food Engineering. 130:8-13. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.031

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/38948

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Continuous monitoring of bread dough fermentation using a 3D vision Structured Light technique
Autor: Ivorra Martínez, Eugenio Verdú Amat, Samuel Sánchez Salmerón, Antonio José Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
Fermentation of the dough is an important phase in the bread-making process which is affected by several important factors related to raw materials and processing. Changes in fermentation affect parameters in the final ...[+]
Palabras clave: Structured Light , Monitoring , Fermentation , Bread , Behavior
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.12.031
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.031
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-011-2870/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVPRE%2F2008%2F170/
Agradecimientos:
We thank the Polytechnic University of Valencia and Generalitat Valenciana for the financial support provided (PAID-05-011-2870 and 226 GVPRE/2008/170 projects, respectively)
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem