- -

Development of active bioplastics based on wheat proteins and natural antimicrobials for food packaging applications

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Development of active bioplastics based on wheat proteins and natural antimicrobials for food packaging applications

Mostrar el registro completo del ítem

Balaguer Grimaldo, MDLP. (2015). Development of active bioplastics based on wheat proteins and natural antimicrobials for food packaging applications [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/48520

Premios Extraordinarios de tesis doctorales

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/48520

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Development of active bioplastics based on wheat proteins and natural antimicrobials for food packaging applications
Autor: Balaguer Grimaldo, María de la Paz
Director(es): Gavara Clemente, Rafael José Hernandez Muñoz, Maria Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2015-01-21
Fecha difusión:
Resumen:
This PhD dissertation focuses on the development of renewable and biodegradable active films based on chemically-modified wheat gliadin proteins endowed with antimicrobial capacity owing to the incorporation of ...[+]
Palabras clave: Bioplastic , Antimicrobial , Antifungal , Packaging , Films , Active , Food , Shelf-life , Compostable , Biodegradable , Release , Cinnamaldehyde
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/48520
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Descripción: Tesis por compendio
Tipo: Tesis doctoral

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem