- -

Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja

Mostrar el registro sencillo del ítem

Ficheros en el ítem

dc.contributor.advisor Camarena Femenia, Francisco es_ES
dc.contributor.advisor Sendra Bañuls, Fernando es_ES
dc.contributor.author Parra Andújar, Esther es_ES
dc.date.accessioned 2015-05-04T10:25:39Z
dc.date.available 2015-05-04T10:25:39Z
dc.date.created 2007-09-17
dc.date.issued 2015-05-04
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/49592
dc.description.abstract Aquest projecte és una continuació d’un estudi previ titolat: “Determinació de la qualitat de la pell de les fruites mitjançant tècniques ultrasòniques” [3]. En el projecte anterior, també pertanyent a la titulació d'Imatge i So en la EPSG, s'analitzen una sèrie de paràmetres propis de la taronja (turgència i deshidratació) i la seua relació amb les ones ultrasòniques. Per a determinar eixos paràmetres, i concluore l'estat de la fruita a partir d'ells, s'utilitzà un dispositiu no destructiu basat en tècniques ultrasòniques, i s’estudià individualment cada peça de fruita. En el projecte es va emprar un mètode de mesura directe i absolut, estadísticament parlant, que va permetre obtenir una correlació entre les magnituds biològiques de la fruita (turgencia i deshidratació) i les magnituds ultrasòniques (velocitat i absorció). L’objectiu d’aquest Treball Final de Carrera és evaluar el desfase de l’ona rebuda completa així com la seua amplitud, per a determinar la velocitat i l’absorció del so en les fruites. es_ES
dc.format.extent 57 es_ES
dc.language Catalán es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Ultrasons es_ES
dc.subject.classification FISICA APLICADA es_ES
dc.subject.other Ingeniero Técnico de Telecomunicación, esp. en Sonido e Imagen-Enginyer Tècnic de Telecomunicació, esp. en So i Imatge es_ES
dc.title Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja es_ES
dc.type Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado es_ES
dc.rights.accessRights Cerrado es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Física Aplicada - Departament de Física Aplicada es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Instituto de Investigación para la Gestión Integrada de Zonas Costeras - Institut d'Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia - Escola Politècnica Superior de Gandia es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Instituto de Instrumentación para Imagen Molecular - Institut d'Instrumentació per a Imatge Molecular es_ES
dc.description.bibliographicCitation Parra Andújar, E. (2007). Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/49592 es_ES
dc.description.accrualMethod Archivo delegado es_ES


Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem