Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Camarena Femenia, Francisco | es_ES |
dc.contributor.advisor | Sendra Bañuls, Fernando | es_ES |
dc.contributor.author | Parra Andújar, Esther | es_ES |
dc.date.accessioned | 2015-05-04T10:25:39Z | |
dc.date.available | 2015-05-04T10:25:39Z | |
dc.date.created | 2007-09-17 | |
dc.date.issued | 2015-05-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/49592 | |
dc.description.abstract | Aquest projecte és una continuació d’un estudi previ titolat: “Determinació de la qualitat de la pell de les fruites mitjançant tècniques ultrasòniques” [3]. En el projecte anterior, també pertanyent a la titulació d'Imatge i So en la EPSG, s'analitzen una sèrie de paràmetres propis de la taronja (turgència i deshidratació) i la seua relació amb les ones ultrasòniques. Per a determinar eixos paràmetres, i concluore l'estat de la fruita a partir d'ells, s'utilitzà un dispositiu no destructiu basat en tècniques ultrasòniques, i s’estudià individualment cada peça de fruita. En el projecte es va emprar un mètode de mesura directe i absolut, estadísticament parlant, que va permetre obtenir una correlació entre les magnituds biològiques de la fruita (turgencia i deshidratació) i les magnituds ultrasòniques (velocitat i absorció). L’objectiu d’aquest Treball Final de Carrera és evaluar el desfase de l’ona rebuda completa així com la seua amplitud, per a determinar la velocitat i l’absorció del so en les fruites. | es_ES |
dc.format.extent | 57 | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Ultrasons | es_ES |
dc.subject.classification | FISICA APLICADA | es_ES |
dc.subject.other | Ingeniero Técnico de Telecomunicación, esp. en Sonido e Imagen-Enginyer Tècnic de Telecomunicació, esp. en So i Imatge | es_ES |
dc.title | Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Física Aplicada - Departament de Física Aplicada | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Instituto de Investigación para la Gestión Integrada de Zonas Costeras - Institut d'Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia - Escola Politècnica Superior de Gandia | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Instituto de Instrumentación para Imagen Molecular - Institut d'Instrumentació per a Imatge Molecular | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Parra Andújar, E. (2007). Estudi ultrasònic no destructiu de la deshidratació de la taronja. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/49592 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | Archivo delegado | es_ES |