- -

Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk

Mostrar el registro completo del ítem

Roca Marugán, MI.; Villegas, L.; Kortabitarte, M.; Althaus R. L.; Molina Pons, MP. (2011). Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk. Journal of Dairy Science. 94(3):1155-1164. doi:10.3168/jds.2010-3599.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/50869

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The presence of residues of antimicrobial substances in milk may have serious toxicological and technical consequences. To date, few studies have been done to evaluate the effect of heat treatments on β-lactam residues ...[+]
Palabras clave: Antibiotics , Milk , β-lactams , Thermostability
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Dairy Science. (issn: 0022-0302 ) (eissn: 1525-3198 )
DOI: 10.3168/jds.2010-3599
Editorial:
American Dairy Science Association
Versión del editor: http://dx.doi.org/ 10.3168/jds.2010-3599
Patrocinador:
AGL2003-03663 project financed by the Spanish Ministry of Education and Science (Madrid, Spain) and the Vice-Rectorate for Research, Development and Innovation of the Polytechnic University of Valencia (UPV)
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem