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Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk

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Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk

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Roca Marugán, MI.; Villegas, L.; Kortabitarte, M.; Althaus R. L.; Molina Pons, MP. (2011). Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk. Journal of Dairy Science. 94(3):1155-1164. https://doi.org/10.3168/jds.2010-3599

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/50869

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Título: Effect of heat tratments on stability on b-lactams in milk
Autor: Roca Marugán, Marta Isabel Villegas, L. Kortabitarte, M.L. Althaus R. L. Molina Pons, Mª Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The presence of residues of antimicrobial substances in milk may have serious toxicological and technical consequences. To date, few studies have been done to evaluate the effect of heat treatments on β-lactam residues ...[+]
Palabras clave: Antibiotics , Milk , β-lactams , Thermostability
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Dairy Science. (issn: 0022-0302 ) (eissn: 1525-3198 )
DOI: 10.3168/jds.2010-3599
Editorial:
American Dairy Science Association
Versión del editor: http://dx.doi.org/ 10.3168/jds.2010-3599
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICYT//AGL2003-03663/ES/EFECTO DE LOS TRATAMIENTOS TERMICOS SOBRE LA ACTIVIDAD Y%2FO PRESENCIA DE SUSTANCIAS ANTIMICROBIANAS EN LA LECHE/
Agradecimientos:
This work is part of the AGL2003-03663 project financed by the Spanish Ministry of Education and Science (Madrid, Spain) and the Vice-Rectorate for Research, Development and Innovation of the Polytechnic University of ...[+]
Tipo: Artículo

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