- -

ASSESSMENT OF THE INFLUENCE OF PROCESSING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF EXTRACTS OBTAINED FROM OLIVE OIL INDUSTRY BYPRODUCTS

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

ASSESSMENT OF THE INFLUENCE OF PROCESSING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF EXTRACTS OBTAINED FROM OLIVE OIL INDUSTRY BYPRODUCTS

Mostrar el registro completo del ítem

Ahmad-Qasem Mateo, MH. (2015). ASSESSMENT OF THE INFLUENCE OF PROCESSING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF EXTRACTS OBTAINED FROM OLIVE OIL INDUSTRY BYPRODUCTS [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. doi:10.4995/Thesis/10251/53452.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/53452

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: ASSESSMENT OF THE INFLUENCE OF PROCESSING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF EXTRACTS OBTAINED FROM OLIVE OIL INDUSTRY BYPRODUCTS
Autor:
Director(es): Carcel Carrión, Juan Andrés García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2015-07-03
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The main goal of this Thesis was to determine the influence of the main processing stages involved in obtaining natural extracts with high antioxidant potential from byproducts originating in the olive oil industry. Firstly, ...[+]


[ES] El objetivo principal de esta Tesis fue determinar la influencia de las principales etapas de procesado implicadas en la obtención de extractos naturales con alto potencial antioxidante a partir de los subproductos ...[+]


[CAT] L'objectiu principal d'aquesta tesi va ser determinar la influència de les principals etapes de processament implicades en l'obtenció d'extractes naturals amb alt potencial antioxidant procedents de subproductes de ...[+]
Palabras clave: Drying , Freezing , Processing conditions , Phenolic extraction , Antioxidant extracts , Oleuropein , Verbascoside , Luteolin , Olive leaves , Olive pomace , Natural extracts , Byproducts , Bioaccessibility , In vitro digestion , Extracts stability , Ultrasonics , Ultrasound extraction , Power ultrasound , Dehydrated extracts , Drying kinetis , Extraction kinetics , Impregnation , Phenolic infusion
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/53452
Tipo: Tesis doctoral

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem