- -

Desarrollo de salsas con microalgas

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Desarrollo de salsas con microalgas

Show full item record

Tormo Llopis, JE. (2015). Desarrollo de salsas con microalgas. http://hdl.handle.net/10251/54287.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/54287

Files in this item

Item Metadata

Title: Desarrollo de salsas con microalgas
Author: Tormo Llopis, José Eduardo
Director(s): García Segovia, Purificación Martínez Monzó, Javier
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2015-07-17
Issued date:
Abstract:
[EN] Sauces are one of the food consume products that have undergone further development in the last years regarding the type of formats and flavours available. This is a very competitive market that is always looking ...[+]


[ES] El proyecto a desarrollar tiene por objetivo el desarrollo de nuevas salsas tipo mayonesa a partir de la utilización de microalgas (tetraselmis y espirulina) en su formulación. Se evaluarán las propiedades reológicas, ...[+]
Subjects: Tetraselmis chuii , Spirulina maxima , Mayonnaise , Microalgae , Sauce , Salsas , Mayonesa , Microalgas , Textura
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record