- -

Desarrollo de recubrimientos activos para la conservación de pan de molde natural

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Desarrollo de recubrimientos activos para la conservación de pan de molde natural

Show full item record

Heras Mozos, R. (2015). Desarrollo de recubrimientos activos para la conservación de pan de molde natural. http://hdl.handle.net/10251/54524.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/54524

Files in this item

Item Metadata

Title: Desarrollo de recubrimientos activos para la conservación de pan de molde natural
Author:
Director(s): Gavara Clemente, Rafael José Hernandez Muñoz, Maria Pilar López Carballo, Gracia
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2015-07-23
Issued date:
Abstract:
[EN] The aim of the present work was to develop antimicrobial films intended to be applied as packaging of natural sliced bread without preservatives, with the goal to extend their shelf life. The antimicrobial capacity ...[+]


[ES] Se lleva a cabo un estudio antifúngico in vitro de diferentes aceites esenciales Se desarrollan peliculas activas mediante casting con los agentes antifungicos seleccionados Se caracterizaran las peliculas desarrolladas ...[+]
Subjects: Sliced bread , Garlic essential oil , Active packaging , Antimicrobial coating , Envase activo , Agente antifungico , Panaderia y bolleria , Ensayos microbiologicos , Ensayos sensoriales
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record