- -

FILMS BIODEGRADABLES ANTIMICROBIANOS A BASE DE ALMIDÓN Y GELATINA

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

FILMS BIODEGRADABLES ANTIMICROBIANOS A BASE DE ALMIDÓN Y GELATINA

Show full item record

Díaz González, R. (2015). FILMS BIODEGRADABLES ANTIMICROBIANOS A BASE DE ALMIDÓN Y GELATINA. http://hdl.handle.net/10251/56543.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/56543

Files in this item

Item Metadata

Title: FILMS BIODEGRADABLES ANTIMICROBIANOS A BASE DE ALMIDÓN Y GELATINA
Author:
Director(s): Chiralt Boix, Mª Amparo
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2015-09-28
Issued date:
Abstract:
[ES] Se elaboraron films biodegradables utilizando almidón de maíz (CS), gelatina bovina (BG) y glicerol (GL) como plastificante, con incorporación de agentes activos antimicrobianos lisozima (LZ) y etil lauroil arginato ...[+]


[EN] Biodegradable films were prepared using corn starch (CS), bovine gelatin (BG), glycerol (GL) as a plasticizer, with the incorporation of lisozyme (LZ) and ethyl lauroyl arginate (LAE) as antimicrobial agents, ...[+]


[CAT] Es van elaborar films biodegradables utilitzant midó de dacsa (CS), gelatina bovina (BG) i glicerol (GL) com a plastificant, amb la incorporació d’agents actius antimicrobians lisozima (LZ) i etil lauroil ...[+]
Subjects: Almidón , Gelatina , Films biodegradables , Antimicrobianos , Termocompresión , Midó de dacsa , Gelatina bovina , Lisozima , LAE , Antimicrobians , Corn starch , Bovine gelatin , Lysozyme , Antimicrobials
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record