- -

Multilayer perceptron neural networks and radial-basis function networks as tools to forecast accumulation of deoxynivalenol in barley seeds contaminated with Fusarium culmorum

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Multilayer perceptron neural networks and radial-basis function networks as tools to forecast accumulation of deoxynivalenol in barley seeds contaminated with Fusarium culmorum

Mostrar el registro completo del ítem

Mateo, F.; Gadea Gironés, R.; Mateo, EM.; Jimenez, M. (2011). Multilayer perceptron neural networks and radial-basis function networks as tools to forecast accumulation of deoxynivalenol in barley seeds contaminated with Fusarium culmorum. Food Control. 22(1):88-95. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2010.05.013

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/57989

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Multilayer perceptron neural networks and radial-basis function networks as tools to forecast accumulation of deoxynivalenol in barley seeds contaminated with Fusarium culmorum
Autor: Mateo, Fernando Gadea Gironés, Rafael Mateo, Eva M. Jimenez, Misericordia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Aplicaciones de las Tecnologías de la Información - Institut Universitari d'Aplicacions de les Tecnologies de la Informació
Fecha difusión:
Resumen:
The capacity of multi-layer perceptron artificial neural networks (MLP-ANN) and radial-basis function networks (RBFNs) to predict deoxynivalenol (DON) accumulation in barley seeds contaminated with Fusarium culmorum under ...[+]
Palabras clave: Fusarium culmorum , Hordeum , Microbial growth , Leuconostoc-mesenteroides , Predictive microbiology , B Trichothecenes
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2010.05.013
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2010.05.013
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2004-07549-C05-02/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2007-66416-C05-01/ES/PRESENCIA SIMULTANEA DE MICOTOXINAS EN ALIMENTOS. EVALUACION DEL PELIGRO POTENCIAL Y REAL/
Agradecimientos:
This work was supported by the Spanish "Ministerio de Educacion y Ciencia" (projects AGL-2004-07549-C05-02, AGL2007-66416-C05-01/ALI, and a research grant) and the Valencian Government (Conselleria de Empresa, Universitat ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem