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Use of Chemometric techniques to design a microbiological method for sulfonamide detection in milk

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Use of Chemometric techniques to design a microbiological method for sulfonamide detection in milk

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Nagel, OG.; Molina Pons, MP.; Althaus Bellon, RL. (2013). Use of Chemometric techniques to design a microbiological method for sulfonamide detection in milk. Czech Journal of Food Sciences. 31(6):627-632. http://hdl.handle.net/10251/60266

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Título: Use of Chemometric techniques to design a microbiological method for sulfonamide detection in milk
Autor: Nagel, Orlando Guillermo Molina Pons, Mª Pilar Althaus Bellon, Rafael Lisandro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] We proposed an experimental design of a microbial bioassay of dichotomous response (positive or negative) using Bacillus subtilis BGA for the detection of sulfonamide residues. In the first stage, the bioassay response ...[+]
Palabras clave: B. subtilis , Microbial inhibition method , Bioassay , Experimental design , Logistic regression model
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Czech Journal of Food Sciences. (issn: 1212-1800 )
Editorial:
Czech Academy of Agricultural Sciences
Versión del editor: http://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs/
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UNL//100%2F09/
info:eu-repo/grantAgreement/UNL//033-173/
Agradecimientos:
Partly supported by the Universidad Nacional del Litoral (Santa Fe, República Argentina), Project CAI+D’09/12, No. 033-173 Res. H.C.D. No. 100/09.
Tipo: Artículo

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