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Physical, antioxidant and antimicrobial properties of chitosan cinnamon leaf oil films as affected by oleic acid

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Physical, antioxidant and antimicrobial properties of chitosan cinnamon leaf oil films as affected by oleic acid

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Perdones Montero, Á.; Vargas, M.; Atarés Huerta, LM.; Chiralt Boix, MA. (2014). Physical, antioxidant and antimicrobial properties of chitosan cinnamon leaf oil films as affected by oleic acid. Food Hydrocolloids. 36:256-264. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.10.003

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/60319

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Título: Physical, antioxidant and antimicrobial properties of chitosan cinnamon leaf oil films as affected by oleic acid
Autor: Perdones Montero, Ángela Vargas, Maria Atarés Huerta, Lorena María Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The physical, antioxidant and antimicrobial properties of chitosan (CH)-cinnamon leaf essential oil (C) films, containing or not oleic acid (OA), were evaluated. The addition of OA led an increase in surface charge and ...[+]
Palabras clave: Coating , TEAC , Antifungal , Strawberry
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.10.003
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.10.003
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//UPPTE%2F2012%2F183/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support provided by Universitat Politecnica de Valencia (UPPTE/2012/183) and Ministerio de Ciencia e Innovacion (AGL2010-20694). Author A. Perdones acknowledges Universitat Politecnica ...[+]
Tipo: Artículo

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