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Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi)

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Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi)

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De Alfonso, I.; Vacas González, S.; Primo Millo, J. (2014). Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62(49):11976-11979. doi:10.1021/jf504821a

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61319

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Metadatos del ítem

Título: Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi)
Autor: de Alfonso, Ignacio Vacas González, Sandra Primo Millo, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Agroforestal Mediterráneo - Institut Agroforestal Mediterrani
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
The influence of a-copaene as a fruit volatile in the susceptibility of Olea europaea L. to the olive fruit fly Bactrocera oleae (Rossi) has been investigated. By studies on the relative area of volatile components from ...[+]
Palabras clave: copaene , olive , Olea europae (Lamiales: Oleaceae) , semiochemical , terpene , Bactrocera oleae (Diptera: Tephritidae)
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf504821a
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf504821a
Tipo: Artículo

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