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De Alfonso, I.; Vacas González, S.; Primo Millo, J. (2014). Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62(49):11976-11979. doi:10.1021/jf504821a
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61319
Título: | Role of alpha-copaene in the susceptibility of olive fruits to Bactrocera oleae (Rossi) | |
Autor: | de Alfonso, Ignacio | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
The influence of a-copaene as a fruit volatile in the susceptibility of Olea europaea L. to the olive fruit fly Bactrocera oleae (Rossi) has been investigated. By studies on the relative area of volatile components from ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
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DOI: |
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Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1021/jf504821a | |
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