Lerma Lerma, MD.; Raigón Jiménez, MD.; Fita, A.; Prohens Tomás, J.; Gisbert Domenech, MC.; Calatayud, A.; Rodríguez Burruezo, A. (2011). Effect of abiotic stresses on ascorbic acid (vitamin C) content in paprika (Capsicum annuum L.). Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. 68(1):530-531. http://hdl.handle.net/10251/62875
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62875
Files in this item
Item Metadata
Title:
|
Effect of abiotic stresses on ascorbic acid (vitamin C) content in paprika (Capsicum annuum L.)
|
Author:
|
Lerma Lerma, María Dolores
Raigón Jiménez, Mª Dolores
Fita, Ana
Prohens Tomás, Jaime
Gisbert Domenech, María Carmen
Calatayud, A.
Rodríguez Burruezo, Adrián
|
UPV Unit:
|
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
|
Issued date:
|
|
Subjects:
|
Capsicum peppers
,
Ascorbic Acid
,
Ripening Stage
,
Saline water
,
Hydric deficit
|
Copyrigths:
|
Reserva de todos los derechos
|
Source:
|
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. (issn:
1843-5254
)
|
Publisher:
|
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
|
Publisher version:
|
http://journals.usamvcluj.ro/index.php/horticulture/article/download/6994/6256
|
Project ID:
|
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2010-00038-C03/
|
Thanks:
|
This work has been partially financed by INIA through subprojects C1 and C3 of Project RTA2010-00038-C03.
|
Type:
|
Artículo
|
recommendations