Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author | Lerma Lerma, María Dolores | es_ES |
dc.contributor.author | Raigón Jiménez, Mª Dolores | es_ES |
dc.contributor.author | Fita, Ana | es_ES |
dc.contributor.author | Prohens Tomás, Jaime | es_ES |
dc.contributor.author | Gisbert Domenech, María Carmen | es_ES |
dc.contributor.author | Calatayud, A. | es_ES |
dc.contributor.author | Rodríguez Burruezo, Adrián | es_ES |
dc.date.accessioned | 2016-04-25T09:21:32Z | |
dc.date.available | 2016-04-25T09:21:32Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.issn | 1843-5254 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/62875 | |
dc.description.sponsorship | This work has been partially financed by INIA through subprojects C1 and C3 of Project RTA2010-00038-C03. | |
dc.language | Inglés | es_ES |
dc.publisher | University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca | es_ES |
dc.relation.ispartof | Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Capsicum peppers | es_ES |
dc.subject | Ascorbic Acid | es_ES |
dc.subject | Ripening Stage | es_ES |
dc.subject | Saline water | es_ES |
dc.subject | Hydric deficit | es_ES |
dc.subject.classification | GENETICA | es_ES |
dc.subject.classification | QUIMICA ANALITICA | es_ES |
dc.subject.classification | EDAFOLOGIA Y QUIMICA AGRICOLA | es_ES |
dc.title | Effect of abiotic stresses on ascorbic acid (vitamin C) content in paprika (Capsicum annuum L.) | es_ES |
dc.type | Artículo | es_ES |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2010-00038-C03/ | es_ES |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Lerma Lerma, MD.; Raigón Jiménez, MD.; Fita, A.; Prohens Tomás, J.; Gisbert Domenech, MC.; Calatayud, A.; Rodríguez Burruezo, A. (2011). Effect of abiotic stresses on ascorbic acid (vitamin C) content in paprika (Capsicum annuum L.). Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. 68(1):530-531. http://hdl.handle.net/10251/62875 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | S | es_ES |
dc.relation.publisherversion | http://journals.usamvcluj.ro/index.php/horticulture/article/download/6994/6256 | es_ES |
dc.description.upvformatpinicio | 530 | es_ES |
dc.description.upvformatpfin | 531 | es_ES |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es_ES |
dc.description.volume | 68 | es_ES |
dc.description.issue | 1 | es_ES |
dc.relation.senia | 216392 | es_ES |
dc.contributor.funder | Ministerio de Ciencia e Innovación |