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Persistence of Listeria monocytogenes strains in a frozen vegetables processing plant determined by serotyping and REP-PCR

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Persistence of Listeria monocytogenes strains in a frozen vegetables processing plant determined by serotyping and REP-PCR

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Ballesteros Calabuig, L.; Moreno Trigos, MY.; Cuesta Amat, G.; Rodrigo, A.; Tomás, D.; Hernández Pérez, M.; Ferrús Pérez, MA.... (2011). Persistence of Listeria monocytogenes strains in a frozen vegetables processing plant determined by serotyping and REP-PCR. International Journal of Food Science and Technology. 46(5):1109-1112. https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2011.02595.x

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63330

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Título: Persistence of Listeria monocytogenes strains in a frozen vegetables processing plant determined by serotyping and REP-PCR
Autor: Ballesteros Calabuig, Lorena Moreno Trigos, Mª Yolanda Cuesta Amat, Gonzalo Rodrigo, Alejandro Tomás, David Hernández Pérez, Manuel Ferrús Pérez, Mª Antonia García Hernández, Jorge
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Seventy presumptive Listeria monocytogenes strains isolated from frozen vegetable products in a processing plant during a period of six months were characterized by serology, biochemical tests (API system), multiplex PCR, ...[+]
Palabras clave: Listeria monocytogenes , REP-PCR , Multiplex PCR , Virulence , Serology
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Science and Technology. (issn: 0950-5423 )
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2011.02595.x
Editorial:
Wiley-Blackwell
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2011.02595.x
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2008-05275-C03-02/ES/ANALISIS INTEGRADO DE RIESGOS EN AGUA Y ALIMENTOS PARA BACTERIAS PATOGENAS EMERGENTES POR METODOS MOLECULARES: DESINFECCION, SUPERVIVENCIA Y TRAZABILIDAD/
Agradecimientos:
This work was supported by grant AGL2008-05275-C03-02 from Ministerio de Ciencia e Innovacion, Spain.
Tipo: Artículo

References

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