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Physicochemical effects of chia (Salvia Hispanica) seed flour on each wheat bread-making process phase and product storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Physicochemical effects of chia (Salvia Hispanica) seed flour on each wheat bread-making process phase and product storage

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Verdú Amat, S.; Vasquez, F.; Ivorra Martínez, E.; Sánchez Salmerón, AJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2015). Physicochemical effects of chia (Salvia Hispanica) seed flour on each wheat bread-making process phase and product storage. Journal of Cereal Science. 65:67-73. https://doi.org/10.1016/j.jcs.2015.05.011

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63681

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Título: Physicochemical effects of chia (Salvia Hispanica) seed flour on each wheat bread-making process phase and product storage
Autor: Verdú Amat, Samuel Vasquez, Francisco Ivorra Martínez, Eugenio Sánchez Salmerón, Antonio José Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
Some chia seed flour effects relating to different bread-making process phases and variables were studied by distinct image analysis and physicochemical techniques. Wheat flours with three different degrees of substitution ...[+]
Palabras clave: Chia , Bread-making process , Image analysis , Wheat flour
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Cereal Science. (issn: 0733-5210 )
DOI: 10.1016/j.jcs.2015.05.011
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2015.05.011
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-011-2870/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVPRE%2F2008%2F170/
Agradecimientos:
We wish to thank the Polytechnic University of Valencia and the Generalitat Valenciana for the financial support they provided through the Projects PAID-05-011-2870 and GVPRE/2008/170, respectively.
Tipo: Artículo

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