- -

Composition, protein contents and microstructural characterisation of grains and flours of Emmer wheats (Triticum turgidum ssp dicoccum) of the central italy type

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Composition, protein contents and microstructural characterisation of grains and flours of Emmer wheats (Triticum turgidum ssp dicoccum) of the central italy type

Mostrar el registro completo del ítem

Giacintucci, V.; Guardeño Expósito, LM.; Puig Gómez, CA.; Hernando Hernando, MI.; Sacchetti, G.; Pittia, P. (2014). Composition, protein contents and microstructural characterisation of grains and flours of Emmer wheats (Triticum turgidum ssp dicoccum) of the central italy type. Czech Journal of Food Sciences. 32(2):115-121. http://hdl.handle.net/10251/64424

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64424

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Composition, protein contents and microstructural characterisation of grains and flours of Emmer wheats (Triticum turgidum ssp dicoccum) of the central italy type
Autor: Giacintucci, Veronica Guardeño Expósito, Luis Miguel Puig Gómez, Consuelo Ana Hernando Hernando, Mª Isabel Sacchetti, Giampiero Pittia, Paola
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Grupo de Microestructura y Química de Alimentos
Fecha difusión:
Resumen:
The microstructural characteristics were evaluated of two types of Italian Farro (Triticum turgidum ssp. dicoccum) with spring and autumn growth habits, the former with a vitreous tendency and the latter with a floury ...[+]
Palabras clave: Cryo-SEM , Gluten , Microstructure , SDS-PAGE , SEM
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Czech Journal of Food Sciences. (issn: 1212-1800 ) (eissn: 1805-9317 )
Editorial:
Czech Academy of Agricultural Sciences
Versión del editor: http://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem