- -

Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision

Mostrar el registro completo del ítem

Ivorra Martínez, E.; Sánchez Salmerón, AJ.; Camarasa Baixauli, JG.; Diago, M.; Tardaguila, J. (2015). Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision. Food Control. 50:273-282. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.09.004

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65777

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision
Autor: Ivorra Martínez, Eugenio Sánchez Salmerón, Antonio José Camarasa Baixauli, Josep Gaietà Diago, M.P Tardaguila, J.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
Wine quality depends mostly on the features of the grapes it is made from. Cluster and berry morphology are key factors in determining grape and wine quality. However, current practices for grapevine quality estimation ...[+]
Palabras clave: Grape quality , Cluster yield components , Vitis vinifera L , Non-invasive technologies , Stereo-vision , 3D descriptors
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2014.09.004
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.09.004
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-23673/ES/INTEGRACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE DETECCION EN UNA PLATAFORMA MOVIL MULTISENSOR PARA EL ESTUDIO DE LA VARIABILIDAD ESPACIO-TEMPORAL DEL VIÑEDO./
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00062-C04-02/ES/Nuevas técnicas de manipulación usando sensorización integrada para la estimación de propiedades y determinación automática de la calidad y sanidad de la producción agroalimentaria en líneas de inspección y manipulación (MANI-DACSA)/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//SP20120276/ES/Visión artificial para medir la calidad de la uva/
Descripción: NOTICE: this is the author’s version of a work that was accepted for publication in Food Control. Changes resulting from the publishing process, such as peer review, editing, corrections, structural formatting, and other quality control mechanisms may not be reflected in this document. Changes may have been made to this work since it was submitted for publication. A definitive version was subsequently published in Food Control, [Volume 50, April 2015, Pages 273–282] DOI 10.1016/j.foodcont.2014.09.004
Agradecimientos:
This work has been partially funded by the Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria de Espana (INIA - Spanish National Institute for Agriculture and Food Research and Technology) through ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem