- -

Safety assessment of smoked fish related to Listeria monocytogenes prevalence using risk management metrics

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Safety assessment of smoked fish related to Listeria monocytogenes prevalence using risk management metrics

Mostrar el registro completo del ítem

Doménech Antich, EM.; Amorós, J.; Martorell Alsina, SS.; Escriche Roberto, MI. (2012). Safety assessment of smoked fish related to Listeria monocytogenes prevalence using risk management metrics. Food Control. 25(1):233-238. doi:10.1016/j.foodcont.2011.10.003.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66541

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety assessment of smoked fish related to Listeria monocytogenes prevalence using risk management metrics
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] One of the fundamental objectives of European food law is the protection of human health. In this framework, the administration has to ensure that there are control measures from " farm to fork" , which maintain product ...[+]
Palabras clave: ALOP , GMP , HACCP , Listeria monocytogenes , PO , Prevalence
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.10.003
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.10.003
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem