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Development of potentiometric equipment for the identification of altered dry-cured hams: A preliminary study

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Development of potentiometric equipment for the identification of altered dry-cured hams: A preliminary study

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Girón Hernández, LJ.; Gil Sánchez, L.; Garcia-Breijo, E.; Pagán Moreno, MJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2015). Development of potentiometric equipment for the identification of altered dry-cured hams: A preliminary study. Meat Science. (106):1-5. doi:10.1016/j.meatsci.2015.03.006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66828

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Metadatos del ítem

Título: Development of potentiometric equipment for the identification of altered dry-cured hams: A preliminary study
Autor: Girón Hernández, Lunier Joel Gil Sánchez, Luís Garcia-Breijo, Eduardo Pagán Moreno, Mª Jesús Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
Microbiological contamination in dry-cured ham can occur in the early stages of the process, a large number of microorganisms involved in spoilage can produce alterations in the product. These include non-common odours, ...[+]
Palabras clave: Potentiometry , Dry-cured ham , Principal component analysis , Microbiological ham quality
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2015.03.006
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2015.03.006
Tipo: Artículo

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